Kuchařka Omnia– Omnia Herzhaftes Fleisch & Fisch
Kuchařka Omnia - pro milovníky masa a ryb
Tato kniha rozbuší srdce každého milovníka masa a ryb. Všechny receptury byly vyvinuty speciálně pro kempingovou troubu Omnia a zajišťují ty nejvyšší kulinářské požitky na cestách. Od steaku z vepřové krkovice na slanině a chutných žebírek až po pikantní sekanou – tato kuchařka obohatí každou volnočasovou kuchyni. Různé recepty jsou vysvětleny krok za krokem jednoduchým způsobem. Zahrnuje také: Praktické tipy na základní techniky a použití trouby.
Tato kniha je dostupná pouze v německém jazyce!
Co v kuchařce Omnia -pro milovníky masa a ryb najdete:
- Osvědčené a jednoduché recepty na přípravu pokrmů z masa a ryb.
- Recepty jsou speciálně upraveny pro kempingovou troubu Omnia.
- Praktické tipy na základní techniky a manuál trouby Omnia.
Parametry kuchařky Omnia -pro milovníky masa a ryb:
- jazyk: němčina
- počet stran: 64
- rozměry (Š x V x H): 20 x 20 x 1 cm
- hmotnost: 280 g
Švédskou značku Omnia vlastní společnost Koala Marketing Company AB, která oblíbené kempingové trouby a příslušenství k nim vyrábí od roku 2006.
Samotný vznik pečící trouby Omnia není zcela známý. Existuje sice několik legend o myšlence, která vedla k vynalezení kempingové trouby Omnia, nicméně s jistotou dnes víme jen to, že jsou tyto malé kempové trouby velmi oblíbené ve Švédsku a řadě dalších zemí po celém světě minimálně od 40. let minulého století, s velkou pravděpodobností však vznikly ještě daleko dříve.
Během 70. let minulého století, kdy se spojil tehdejší výrobce trouby Optimus se značkou Alde, se velikost trouby zvětšila o 25% a tehdy modrá barva víka byla nahrazena červenou, která je pro troubu Omnia charakteristická dodnes.
Recenze
Žádné hodnocení
dieses Produkt hat noch keine Bewertungen
Informationen zum Erwerben von Bewertungen
Poradna
Zatím zde není žádný dotaz.